Afslanken Gewichtsbeheersing - avanti

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Afslanken Gewichtsbeheersing

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIELaat ons eerlijk zijn… de mensen zien de bomen door het bos niet meer.  Als het over afslanken gaat passeert het ene na het andere dieet de revue, waarbij vaak de ene of de andere voedingsgroep niet mag worden gegeten.  

Ons lichaam heeft echter elke voedingsgroep nodig, zowel koolhydraten, vetten als eiwitten, de zogenaamde macro-nutriënten, weliswaar in de juiste hoeveelheden en uit de juiste bronnen.  
Ik kan je helpen om  zelf terug inzicht te krijgen in wat jouw lichaam nodig heeft en kritisch te zijn over datgene waarvan de voedingsindustrie beweert dat het gezond is.  Op deze wijze kan jij zelf de goede keuzes maken.  

De orthomoleculaire therapie streeft naar een gezond lichaam en een juist en stabiel gewicht via het verhogen van de opname van zoveel mogelijk pure en onbewerkte voedingsmiddelen.  
Tracht de inname van bewerkte, kant-en-klare voeding te beperken want deze bevat geen tot zeer weinig nutriënten en bovendien ook toevoegingen die zeer verstorend werken op het lichaam.  
Ook wil ik je laten stilstaan bij het bewust en met aandacht eten; het “mindful” eten en hoe dit kan zorgen voor een betere vertering. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu