Kelly van de Molengraaf

Klinisch psycholoog

Mail: kmolengraaf81@gmail.com

Telefoon: 0493479242

Doelgroep: kinderen – jongeren – volwassenen – koppels

Begeleiding kan in het Nederlands of Engels

Ik ben Kelly van de Molengraaf en studeerde psychologie aan de Universiteit te Maastricht faculteit psychology and neuroscience specialisatie Klinische ontwikkelingspsychologie. Verder heb ik me verdiept in neurowetenschappelijk onderzoek, CBT, diagnostiek en seksualiteit. Op dit moment volg ik de post graduaat opleiding psychotherapie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein klinische psychologie/neuropsychologie en psychotherapie. Ik volg hierin geregeld bijscholing om up-to-date te blijven.

Bij mij kunnen kinderen jongeren volwassenen en koppels terecht. Als therapeut zijnde hecht ik veel waarde aan empathie, begripvol zijn, echtheid en wederzijds respect. De cliënt staat centraal tijdens de behandeling, eerst brengen we samen de klachten in kaart, en bekijken we samen welke behandeling passend is om deze te overwinnen. Een behandeling is oplossingsgericht, CBT staat centraal en gesprekstherapie. Verder bied ik diagnostiek aan bij diverse problemen jong en oud, ondersteuning bij moeilijkheden tijdens de opvoeding van kinderen, relatie therapie voor koppels en loopbaancoaching.

Therapiesessie: 55,- (60 minuten)

Relatietherapie: 75,- (60 minuten)

Diagnostiek op aanvraag